Catering & Feesten

Vind je onze broodjes, taarten, dagmenu's, borrel en high - tea zo lekker dat je het ook graag wil eten op je werk, tijdens een bedrijfsfeestje of gewoon, lekker thuis?
Dat kan!
Wij bereiden voor bedrijven, scholen en particulieren op dagelijkse basis de lekkerste gerechten en bezorgen het ook nog eens bij je op locatie!

Wil je bij ons vergaderen, je partijtje geven of andere feestjes vieren? Of wil je dat onze prachtige ijskar op jouw feest komt met ons heerlijke ambachtelijke ijs? Ook dat kan bij spIJS! We hebben verschillende mogelijkheden en bespreken graag met jou je specifieke wensen. Mail naar info@spijs.net of bel 06-24640984 dan nemen we meteen contact met je op.

IJskar huren

spIJS heeft een elektrische bakfiets die je in kunt huren voor een trouwerij, schoolfeest, clubfeest of andere gelegenheid.

De ijskar komt samen met één of twee personeelsleden van spIJS en kan gehuurd worden voor partijen vanaf 50 personen.

Catering

Ook voor (bedrijfs)catering staan we voor je klaar. We verzorgen complete lunches, borrels, een koffietafel, ijsproeverij of een high tea binnen je bedrijf of gewoon, bij jou thuis!

Groepen en vergaderingen

Binnen spIJS kun je tafels of een gedeelte van de zaak afhuren om in een gezelschap af te spreken voor een feest of vergadering. De arrangementen maken wij op maat naar jouw wensen. Mogelijkheden die wij standaard aanbieden zijn een koffietafel met verse soorten taart, een lunch, of een high tea.

Verjaardagspartijtje

Voor onze jongste bezoekers is het mogelijk om je partijtje bij spIJS te vieren. Er zijn verschillende (thema)mogelijkheden. De tafel is feestelijk gedekt, je kunt je eigen pannenkoek bakken en versieren en als toetje is er een heerlijk ijsje dat de jarige zelf mag scheppen!  

Ook kun  je kiezen voor een échte kinder high-tea of high -ice! 

High Tea en high-ice

Wat is er nou gezelliger dan met elkaar te genieten van huisgemaakte taart,  lekker broodjes, scones en smakelijke thee! 

En ook aan de kinderen is er gedacht en heeft spIJS een kinder high-tea. Je kunt dus met het hele gezin of met de hele familie genieten van elkaar en lekkere taartjes en hapjes. 

De high – ice is onze ijsspecialiteit. Je krijgt een heerlijke proeverij van verschillende soorten ijs, aangevuld met kleine proeverijen van huisgemaakte taart. 

Scroll naar top