Eet, drink, praat, lach en geniet met de mensen om je heen

spIJS Zuphen

Eetcafé Hortus heet vanaf 6 november 2022 spIJS en is gevestigd op het terrein van Duurzaamheidscentrum de Kaardebol in Zutphen.

In de Kaardebol komen verschillende bedrijven en initiatieven samen om duurzaam wonen, leven en werken te stimuleren. Naast spIJS zit er een BSO, een vlindertuin, een archeologisch openlucht museum en nog veel meer inspirerende initiatieven.

De locatie is zeer geschikt voor kinderen en alle andere mensen die graag genieten van de rust en de natuur. Er zijn prachtige tuinen en er is van alles te ontdekken. Vanaf het terras is de speeltuin heel dichtbij en bezoek je ook de Vlindertuin die in de warme kassen gevestigd is. Overdag hebben we naast een prima lunchkaart een leuke kinderkaart en ’s avonds -op bepaalde dagen- verzorgen we een gezellig diner voor volwassenen. Kortom, op deze locatie moet je beslist een keer geweest zijn!

De Kaardebol is een centrale plek in het Emerpark. Het Emerpark meandert vanaf zwembad IJsselslag langs de Kaardebol, via kinderboerderij tot helemaal aan de IJssel. Een prachtig stukje wandelen en ontspannen!

Harenbergweg 1 te Zutphen. Telefoon: 0575 202040.
Parkeren kan voor de ingang van de Kaardebol.

Openingstijden:

In de herfst zijn wij geopend op: vrijdag, zaterdag en zondag van 11-17 uur. Thuisbezorgd: ELKE dag van 17-20 uur. Soms zijn we ook op andere dagen open, bijvoorbeeld bij groepsboekingen. Check de “evenementen“. Wil je zelf met een groep komen, in principe kan dat gewoon elke dag. Neem contact met ons op!